

Türk mutfağının vazgeçilemeyen ve geleneksel lezzetlerinde kullanılan yufka, baklava yapımınız için özenle ve incecik açılarak, sofralarınıza ve damaklarınıza lezzet getirmek için hazırlandı.
İçindekiler:
Baklavalık buğday unu, İçme suyu, nişasta, tuz. Koruyucu olarak: potasyum sorbat (E202), kalsiyum propiyonat (E282)
| Enerji ve Besin Öğeleri |
100g İçin |
| Enerji (kcal/kj) |
289,65 / 1210,74 |
| Toplam Yağ (g) |
1,1 |
| Doymuş Yağ (g) |
0,46 |
| Trans Yağ (g) |
0 |
| Karbonhidrat (g) |
60,98 |
| Şeker (g) |
0 |
| Lif (g) |
1,21 |
| Protein (g) |
10,12 |
| Tuz (g) |
0,48 |